Caravan verkopen

Bel 06 1968 3358

 
Online aanmelden
Meld uw caravan eenvoudig en snel online aan. U ontvangt direct een bevestiging per e-mail.
 
Vrijblijvende offerte
We nemen contact met u op doen een vrijblijvend bod op uw caravan. Hiermee zit u nog nergens aan vast.
 
Snel verkocht!
Bent u akkoord? We handelen alles vlot af en betalen direct. Bovendien halen we uw caravan gratis bij u op!

Uw gebruikte caravan verkopen?

Ontvang direct een bod! Bel 06 1968 3358

Het verkopen van uw gebruikte caravan kan een hele klus zijn. Er komt veel bij kijken en u moet in korte tijd veel regelen. Niet alleen het klaarmaken en promoten van de caravan zelf, maar bijvoorbeeld ook het plannen van bezichtigingen en het regelen van de RDW-vrijwaring. Maak het uzelf gemakkelijk en verkoop uw caravan aan een professionele inkoper. Campercaravaninkoper.nl koopt uw caravan in en regelt alles van a tot z. U profiteert van een goede prijs én van onze andere voordelen. Meld uw caravan aan en ontvang geheel vrijblijvend een bod.Vrijblijvend bod ontvangen

  • Uw caravan snel verkocht
  • RDW-erkend bedrijf
  • Directe betaling
  • Geen advertentiekosten
  • Geen bemiddelingskosten
  • Gratis ophaalservice

Jarenlang zijn we met het gezin op vakantie geweest met onze trouwe Knaus. Nu alle kids het huis uit zijn hebben we er toch maar afstand van gedaan. Via Campercaravaninkoper.nl was het super snel geregeld. Eerlijke prijs en prettige communicatie. 100% een aanrader!
Mark en Annemieke

Dé caravan inkoper van Nederland

Campercaravaninkoper.nl is dé RDW-erkende landelijke inkoper van tweedehands caravans. Met onze gratis ophaalservice maken we het u extra gemakkelijk. Is uw caravan van voor 1995? Dan kopen we hem in als u hem bij ons komt brengen. We kopen caravans en campers in vanuit heel Nederland. Het aanmelden van uw caravan is heel simpel. Bij ons verkoopt u uw caravan snel, veilig en eenvoudig met behulp van een online formulier. Liever even bellen? Geen probleem! Neem contact op met onze specialisten. We helpen u graag.

Caravan verkopen Bel 06 1968 3358

Onze werkwijze

Bij Campercaravaninkoper.nl geloven we in eerlijke verkoop, zonder gedoe. U betaalt bij ons geen advertentiekosten en ook geen bemiddelingskosten. Meldt u uw caravan bij ons aan, dan gaan we direct voor u aan de slag. We nemen u alle zorgen uit handen en komen met een passend en vrijblijvend bod. U zit nog nergens aan vast. We verzekeren u hoe dan ook van een reële prijs voor uw caravan. Een persoonlijke afhandeling staat bij ons hoog in het vaandel. Gaat u akkoord met ons bod, dan halen we uw caravan kosteloos bij u op. Wij regelen de betaling en vrijwaring. Uw caravan zorgeloos en veilig verkopen? Vul snel het formulier in!

Onze tevreden klanten

Ik had niet verwacht dat het verkopen van mijn caravan zo snel kon gaan. Aardige lui en prettig contact via telefoon en mail.
Gerard
         

We wilden een camper en deden onze oude Hobby weg. Vrienden raadden de site aan en de verkoop ging snel. Niks op aan te merken!
Anne en Egbert
         

Ze komen je caravan bij je thuis ophalen. Ideaal! We namen afscheid van ons Kipje en hebben daarna een groter model gekocht. Blij mee!
Fam. Koning
       

Ik maakte te weinig gebruik van de caravan sinds mijn relatie uit ging. Gelukkig kreeg ik er nog een prima prijs voor. Eerlijke inkoper.
Wim
         

Meld uw caravan aan

Zorgeloos en snel verkocht

* is verplicht veld
Caravan aanmelden:
Mogelijke file types:doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png
Max formaat: 1 mb