Over ons

Bij Campercaravaninkoper.nl geloven we in eerlijke en snelle verkoop. We kopen vrijwel ieder vrijetijdsvoertuig in tegen een fatsoenlijk bod. U profiteert hierbij standaard van onze zes zekerheden: de betrouwbaarheid van een RDW-erkend inkoper, snelle service, een eerlijk bod, directe betaling, gratis ophaalservice en directe RDW-vrijwaring.

Uw caravan of camper verkopen gaat bij ons heel simpel. We zijn telefonisch bereikbaar, dus u heeft rechtstreeks contact met de inkoper. Online het verkoopformulier invullen kan natuurlijk ook. Vul op de pagina Camper verkopen of Caravan verkopen eenvoudig alle gegevens van uw voertuig in en voeg foto’s toe. We komen dan binnen 24 uur met een passend bod. We rekenen geen extra kosten en handelen alles vliegensvlug af.

Bel 06 1968 3358 info@campercaravaninkoper.nl

Onderdeel van Stam Caravans en Campers

Noorderbreedte 24

8081 PX Elburg

Onze zes zekerheden

  

Snel van uw camper of caravan af

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het plannen van bezichtigingen voor potentiële kopers, het adverteren van uw voertuig en het betalen van hoge advertentie- of bemiddelingskosten. Wij zorgen ervoor dat u uw camper of caravan snel en met een tevreden gevoel verkoopt.

  

Altijd een eerlijk bod

Geen onzinbiedingen of onnodig heen en weer-gemail. Verkoopt u uw camper of caravan aan Campercaravaninkoper.nl, dan bent u verzekerd van een snelle reactie én een eerlijk bod. We weten werkelijk álles van kampeervoertuigen en bieden de betrouwbare service van een familiebedrijf.

  

Directe betaling

Wanneer u akkoord bent met ons bod, gaan we direct voor u aan de slag. We zorgen altijd voor een directe betaling. Uw verkoop is altijd gewaarborgd dankzij volledige vrijwaring van non-conformiteit. Dit houdt in dat we niet op de koop terugkomen en nooit achteraf kosten in rekening zullen brengen bij u als verkoper.

  

RDW-erkend camper en caravan inkoper

Een caravan of camper verkopen is niet zomaar iets. We begrijpen dat u niet lukraak een verkoop aangaat. Als RDW-erkend camper- en caravaninkoper bieden we u extra zekerheid. Zo weet u dat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd is en u uw voertuig zorgeloos verkoopt.

  

Gratis ophaalservice

U hoeft uw caravan of camper niet bij ons te komen brengen. Wij halen hem graag kosteloos bij u op! Of u nu in Amsterdam woont of in Maastricht: we kopen voertuigen in vanuit het hele land en gaan graag nét dat stapje verder om u complete service te bieden.

  

Directe RDW-vrijwaring

We nemen u alle zorgen uit handen bij de verkoop van uw vakantievoertuig. Daarom regelen we ook de vrijwaring bij de RDW gelijk voor u. Nadat we de camper of caravan overgezet hebben, is de deal rond. Gefeliciteerd met uw verkoop!

Super snelle service, aardige gasten. Alles werd tot in de puntjes geregeld en ze komen met een eerlijke prijs. Zeker geen spijt van de verkoop!
Pieter uit Amstelveen